Бягствата от затвора са единични случаи, мен ме интересува тенденцията. Това

...
Бягствата от затвора са единични случаи, мен ме интересува тенденцията. Това
Коментари Харесай

Министър Радев: Сериозна полицейска грешка в Пловдив!

Бягствата от пандиза са единични случаи, мен ме интересува наклонността. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия вътрешният министър. Те са факт, само че би трябвало да помислим дали броят им се усилва, или понижава по отношение на преди, уточни министърът на вътрешните работи.

Радев разяснява и бягството на пловдивския задържан. Силовият министър съобщи, че това е сериозна полицейска неточност. Предстои инспекция на събитията и какво тъкмо се е случило, увери Радев. Той посочи, че последните 5 избягали пандизчии за хванати.

Радев вижда неточност в дейностите на полицията като повода за побоя в Ботевград. Тепърва следва да се види какво са създали тези, които са вдигали звук, изясни вътрешният министър. Не са премерени силите на полицията, счита Радев. Той споделил на служителите на реда " доста добре би трябвало да знаете границата, вие би трябвало да сте готови, би трябвало да внимавате ", изясни министъра и добави, че оръжия не са употребявани. Ние търсим нашите неточности, а те са непремерено принуждение, посочи силовият министър.

Радев призна, че не са съумели да опазят Владимир Пелов. По мотив тематиката наранена на разискването на вота на съмнение за неналичието на полиция в дребните обитаеми места, Радев изясни, че не е допустимо да насити с полиция безусловно всички населени места, само че на всички места се правили инспекции.

Проблемът не бил липса на искащи да стават служители на реда. Имало проблем в някакъв миг, само че в този момент претендентите за служители на реда са задоволително.

" Ние би трябвало да подберем най-хубавите ", съобщи Радев. И добави, че става дума за чисто физически критерии.

Петър Низамов - Перата не е тежко ранен, няма заплаха за живота му, изясни Радев. Той добави, че един патрон е останал в тялото на Низамов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР